Resultaten

In de kijker

Tesla Model S

Tesla presenteert de nieuwe referentie voor topprestaties. De vooruitstrevende elektrische aandrijving is het kloppend hart dat voor een unieke rijervaring zonder enige emissie zorgt.

meer lezen

Lexus IS 300h

De nieuwe IS 300h Hybrid heeft een gecombineerd vermogen van 223 pk, met desondanks een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km.

 

meer lezen

Welkom

Geert De Bock heet u van harte welkom op onze website. 
Bekijk ons aanbod van wagens en maak kennis met onze diensten

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf!

Wij zijn gespecialiseerd in jonge correcte tweedehandswagensvooral BMW en MINI. U kan ook terecht bij ons voor nieuwe wagens! Met onze jarenlange ervaring staan wij hiervoor garant.

Direct contact en persoonlijke service zijn onze grootste troeven, daarmee bedoelen we dat we onze klanten persoonlijk kennen. Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, staan wij altijd open voor de mening van onze klanten. Op die manier willen we uw verwachtingen overtreffen, elke dag opnieuw. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze site en hopen u binnenkort in te mogen ontvangen.

Onze wagens

Wij bieden u zorgvuldige geselecteerde wagens aan. Onderhoudshistoriek en kilometerstand zijn gecertificeerd. Uitgebreide controles waarborgen het respect voor alle kwaliteitseisen.

Dienst na verkoop

Indien u een wagen bij ons koopt kan u steeds terecht voor onderhoud.